Speeltijden & Training

Speeltijden
Onze vaste speelavond is de donderdagavond in sporthal “De Trije” te Franeker.

  • De jeugd speelt van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Wij hanteren bij de volwassenen het zogeheten labelsysteem. Iedere speler krijgt een label met zijn of haar naam erop. Deze kan men ophangen in het vak op het bord welke correspondeert voor een van onze vijf banen. Op elke baan kan men met vier spelers badmintonnen. Er kan dan 20 minuten gespeeld worden, waarna men wisselt en eventueel weer opnieuw kan afhangen. Zo kan je gegarandeerd spelen en leer je snel mensen kennen van verschillende niveaus. Iedere week staat er een training op het bord geschreven waar men ook zijn/haar kaartje op kan hangen.

  • De volwassenen spelen van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Training
Wij hebben vaste trainers: Mark Hanenburg, Michel Baanstra (jeugd), Matt de Groot (jeugd) en Richard Zeilmaker (jeugd) lees meer

Met de badmintonclub BC Schatzenburg uit Menaldum hebben we een unieke afspraak. Als je niet kunt spelen op de reguliere avond van onze club kun je terecht op de speelavond van bovengenoemde club. De speelavond van B.C. Schatzenburg vindt plaats op maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Dit geldt uiteraard ook voor de leden vanuit Menaldum. Zij zijn van harte welkom bij ons op de donderdag.